Probest

Residentie Bernehem

Residentie Bernehem. Dit strakke moderne project telt 35 wooneenheden. Vooreerst 9 gelijkvloerse appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers en elk een individueel tuintje. Op de eerste en tweede verdiepingen zijn er eveneens appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers. Elk  appartement bezit tevens een ruime terras met heel veel privacy. Op de hoogste verdieping zijn er 8 duplex appartementen met heel grote terrassen.

 

 

Lees meer

Project

Project

 

Residentie Bernehem. Een totaal nieuw concept op een nieuwe en unieke locatie.

Mobiliteit is bijna een modewoord geworden waardoor het ook  heel belangrijk is in ons dagelijks leven. Wonen is immers meer dan leven tussen vier muren.

 

Lees verder

 

Omgeving

Project

Residentie Bernehem wordt gerealiseerd langs een nieuw aangelegd privé straatje in de Sint-Jorisstraat, en is gelegen op de hoek van het nieuwe stationsplein (heel binnenkort in uitvoering). Daar komt ook het centrale busstation van Beernem en het nieuwe treinstation. Dit maakt dat de residentie op 100 m gelegen is van heel wat lokale busverbindingen en ook van de directe treinverbindingen naar de grootsteden zoals Brugge en Gent.

Lees verder

 

Aanbod

Project

Residentie Bernehem. Een parel van moderne architectuur. Strak en minimalistisch met heel duidelijke eenvoudige lijnen. Heel gevarieerde raamopeningen en inpandige terrassen. Borstweringen uit glas. Een strakke helder witte afwerking in duurzame materialen. Het contrasterend lijnenspel van het donker aluminium schrijnwerk accentueren de openingen. Het dak wordt uitgevoerd in zwarte leien die de scherpte van de contouren omkadert.

Lees verder